Heikki Poroila & HelMet Musiikki: islantilaista melankoliaa – Ólafur Arnalds

Musiikkia esiin eri näkökulmista

– Suomalaisen musiikkikirjastotyön grand old man Heikki Poroila käsittelee juttusarjassaan musiikkia eri näkökulmista. Pääkaupunkiseudun kirjastojen HelMet Musiikki on julkaissut Poroilan sarjaa tammikuusta 2016 alkaen.

Artikkeli Islantilaista melankoliaa – Ólafur Arnalds kertoo Poroilan tuntemuksista islantilaismuusikon albumien ääressä. Poroila on kiirettömyyden ympäröimänä esimerkiksi vuonna 2016 julkaistun albumin Island Songs kanssa.

Ólafur Arnalds: Island Songs (2016).

HelMetin kirjoitussarjat

Musiikkisivun otsikon Uutta musiikissa alla julkaistaan erilaisia uutisia, kirjoituksia ja artikkelisarjoja. HelMet Musiikki avattiin marraskuussa 2015.

HelMet-musiikkisivulla on julkaistu toistakymmentä Heikki Poroilan musiikkiartikkelia eri aiheista.
Osa 1: Kaustinen meets Pekka Pohjola
Osa 2: Sinä ihana, sensitiva Jean Sibelius
Osa 3: Uutta ikivanhaa Zappaa
Osa 4: Tryffelihymnin perässä