Musiikkipalvelut

Kirjastojen musiikkipalvelut

Suomalaiset musiikkikirjastot tuottavat ja tarjoavat verkossa monenlaisia palveluita. Olemme koonneet näistä palveluista tänne sellaiset, jotka ovat yleisesti kiinnostavia. Verkon kautta saatavana olevien musiikkisisältöjen tarjontaan olemme ottaneet myös muiden kuin kirjastojen tuottamia palveluita.

Musiikin varastointi

Suomalaisten kirjastojen kokoelmapalveluiden tukena toimii kaksi suurta musiikkivarastotoimijaa: Varastokirjasto ja pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen oma Helmet-musiikkivarasto. Kaukopalvelu voi olla maksullista. Alueellista kehittämistehtävää hoitavat AKE-kirjastot, Helmet-musiikkivarasto ja Varastokirjasto toimittavat pyydetyt kaukolainat perille tilaajakirjastoon maksutta, mutta monet kaukolainoja tilaavat kirjastot perivät asiakkailta palvelumaksua.

Musiikintekoa kirjaston avulla

Spotifysta puuttuvat levyt

Musiikkikirjastot.fi vinkkaa striimipalvelu Spotifysta puuttuvia levyjä. Pääset eteenpäin blogista Musiikki kuuluu kaikille.

Vinkkaa uudesta linkistä toimitukseen

Kirjastojen linkit johtavat kirjastojen omille verkko- ja palvelusivuille. Voit ehdottaa sivulle lisää sisältöjä sähköpostitse: tuomas.pelttari@kirjastot.fi.

Musiikkikirjastotfi

Kirjastojen musiikkisivuja

  • Wilko ja Roger! Going Back Home oli kitaristi Wilko Johnsonin ja laulaja Roger Daltreyn yhteinen ponnistus. Se julkaistiin 2014. Ari Väntänen ja #Levyhyllyt 🎸🎤🥁
Linkki biossa. 
#goingbackhome #wilkojohnson #rogerdaltrey #rhythmandblues #pubrock #rock #album #chess @roger_daltrey
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi. 
#ladysingstheblues