Musiikkipalvelut

Kirjastojen musiikkipalvelut

Suomalaiset musiikkikirjastot tuottavat ja tarjoavat verkossa monenlaisia palveluita. Olemme koonneet näistä palveluista tänne sellaiset, jotka ovat yleisesti kiinnostavia. Verkon kautta saatavana olevien musiikkisisältöjen tarjontaan olemme ottaneet myös muiden kuin kirjastojen tuottamia palveluita.

Musiikin varastointi

Suomalaisten kirjastojen kokoelmapalveluiden tukena toimii kaksi suurta musiikkivarastotoimijaa: Varastokirjasto ja pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen oma Helmet-musiikkivarasto. Kaukopalvelu voi olla maksullista. Alueellista kehittämistehtävää hoitavat AKE-kirjastot, Helmet-musiikkivarasto ja Varastokirjasto toimittavat pyydetyt kaukolainat perille tilaajakirjastoon maksutta, mutta monet kaukolainoja tilaavat kirjastot perivät asiakkailta palvelumaksua.

Musiikintekoa kirjaston avulla

Vinkkaa uudesta linkistä toimitukseen

Kirjastojen linkit johtavat kirjastojen omille verkko- ja palvelusivuille. Voit ehdottaa sivulle lisää sisältöjä sähköpostitse: tuomas.pelttari@kirjastot.fi.

Musiikkikirjastotfi

Kirjastojen musiikkisivuja

  • Impressed by Kesä. 🌞🌞Finnish goth/indie rock band has it all: songs, stories, style and skills to deliver. 🖤🖤 2015 julkaistu Kesän debyyttialbumi on goottirockin juhlaa. 5/5. #kesä #tonisalminen #anttivillemuurman #kimmosaastamoinen #eetublomqvist #santerisuominen #debutalbum #gothrock #indierock #Suomi #Finland @svartrecords
  • Kiitos upeasta show’sta 11.8.2019 @thecure 🖤🖤 @flowfestivalhelsinki @yleareena 
#lullaby #thecure #robertsmith #simongallup #rogerodonnell #jasoncooper #reevesgabrels #live #flow2019