Heikki Poroila & HelMet Musiikki: Esiin pianon takaa

Musiikkia esiin eri näkökulmista

Suomalaisen musiikkikirjastotyön grand old man Heikki Poroila käsittelee juttusarjassaan musiikkia eri näkökulmista, kertoo pääkaupunkiseudun verkkokirjaston HelMet musiikkisivu.

Poroilan kirjoitussarjan osa Esiin pianon takaa valaisee säveltäjä ja muusikko Timo Alakotilan levytystä vuodelta 2016. CD Timo Alakotila & piano (Åkerö Records) on palkitsevaa pianismia, sanoo Poroila.

HelMetin kirjoitussarjat

Musiikkisivun otsikon Uutta musiikissa alla julkaistaan erilaisia uutisia, kirjoituksia ja artikkelisarjoja. HelMet Musiikki avattiin marraskuussa 2015.

Heikki Poroilan musiikkiartikkeita on julkaistu HelMet-musiikkisivulla tammikuusta 2016 lähtien.
Osa 1: Kaustinen meets Pekka Pohjola
Osa 2: Sinä ihana, sensitiva Jean Sibelius
Osa 3: Uutta ikivanhaa Zappaa
Osa 4: Tryffelihymnin perässä
Osa 5: Blackmore’s Night
Osa 6: Ennen kuulematonta Melartinia
Osa 7: Pelkistettyä musiikkitodellisuutta
Osa 8: Äänitepiratismi – liian lyhyt oppimäärä

Merkitty: , , , , , , , , , , , , ,
  • Wilko ja Roger! Going Back Home oli kitaristi Wilko Johnsonin ja laulaja Roger Daltreyn yhteinen ponnistus. Se julkaistiin 2014. Ari Väntänen ja #Levyhyllyt 🎸🎤🥁
Linkki biossa.
#goingbackhome #wilkojohnson #rogerdaltrey #rhythmandblues #pubrock #rock #album #chess @roger_daltrey
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues