1977! Punkvallankumous! Jukka Junttila vierailee Metson musiikkiosastolla 20.2.

Punkrockin asiantuntija Jukka Junttila vierailee Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla maanantaina 20. helmikuuta. Aiheena Junttilan uutuuskirja 1977 – punkvallankumous (Like, 2017). Luvassa kerrontaa ja levymusiikkia.

Tilaisuus alkaa klo 18. Vapaa pääsy.

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla ja Facebookissa

Metson musiikki ja lehdet
Pirkankatu 2
Puh. 040 8064 918

Metson musiikki ja lehdet Facebook ja Twitter
Metso LIVE YouTube

Kirjailija, levymoguli ja punk-asiantuntija Jukka Junttila vierailee Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla 20.2.

Merkitty: , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.