Heikki Poroila & HelMet Musiikki: Äänitepiratismi – liian lyhyt oppimäärä

Musiikkia esiin eri näkökulmista

Suomalaisen musiikkikirjastotyön grand old man Heikki Poroila käsittelee juttusarjassaan musiikkia eri näkökulmista, kertoo pääkaupunkiseudun verkkokirjaston HelMet musiikkisivu.

Poroilan kirjoitussarjan kahdeksas osa Äänitepiratismi: liian lyhyt oppimäärä suomii Stephen Wittin kirjaa How Music Got Free.

HelMetin kirjoitussarjat

Musiikkisivun otsikon Uutta musiikissa alla julkaistaan erilaisia uutisia, kirjoituksia ja artikkelisarjoja. HelMet Musiikki avattiin marraskuussa 2015.

Heikki Poroilan musiikkiartikkeita on julkaistu HelMet-musiikkisivulla tammikuusta 2016 lähtien.
Osa 1: Kaustinen meets Pekka Pohjola
Osa 2: Sinä ihana, sensitiva Jean Sibelius
Osa 3: Uutta ikivanhaa Zappaa
Osa 4: Tryffelihymnin perässä