Turun musiikkikirjaston DJ-vieraat Pietarinen ja Mattila juttelevat paikallisten vinyyliaarteiden ääressä 7.4.

Pietarinen & Mattila: Tarinoita levyjen takaa – paikallisia musiikkiaarteita vinyyliltä, osa 1

Keväällä 2016 Turun musiikkikirjastossa kuullaan erilaisia tarinoita vinyylilevyistä. Keskustelun lomassa kuunnellaan levyiltä paikallisia musiikkiaarteita.

Tapahtumat alkavat Musiikin Stagella torstaina 7. huhtikuuta. Silloin kuullaan DJ-vieraita Jarkko Pietarinen (Svart Records) ja Aku-Tuomas Mattila (Plastic Passion). Haastattelijana musiikkikirjastonhoitaja Tuomas Pelttari. Tilaisuus alkaa klo 18.00. Vapaa pääsy.

Turun pääkirjasto
Musiikin Stage
Vanha kirjastotalo, toinen kerros
Linnankatu 2