Rose Sirviö ja HelMet.fi: Terveisiä Electrics-konsertista!

Rose Sirviön konserttikokemusten sarja alkuun HelMet.fi:n musiikkisivulla

Maaliskuussa 2016 alkaneen artikkelisarjan Terveisiä konsertista ensimmäisessä osassa Sirviö vieraili Espoon kulttuurikeskuksen Tapiola-salissa 4. maaliskuuta pidetyssä Electrics-konsertissa.

Amerikkalaisen minimalismin äärellä kuultiin säveltäjiä Steve Reich (s. 1936), John Adams (s. 1947) ja Nico Muhly (s. 1981). Tapiola Sinfoniettan solistina vieraili kitarataiteilija Marzi Nyman (s. 1979).

Rose Sirviö: Terveisiä Electrics-konsertista!
HelMet.fi Musiikki
Musa-HelMet Facebook

Tapiola Sinfonietta kotisivu ja Facebook
Markus Marzi Nyman Facebook

Electrics-konsertin solistina esiintyi kitaristi Marzi Nyman. Kuva: Antti Kangassalo.

Tapiola Sinfonietta. Kuva: Antti Kangassalo.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo