Kehutun Wigwam-historiikin kirjoittaja Mikko Meriläinen Musaston haastattelussa

Mikko Meriläinen: Wigwam kestää aikaa

Joensuulainen Wigwam-asiantuntija Mikko Meriläinen vieraili Raision kirjaston Vinyyli-iltamissa 2. maaliskuuta 2015. Meriläinen kertoi Raisiossa historiallisesta suomalaisbändistä ja kirjastaan Wigwam (Nemo, 2006). Lue kirjailijan haastattelu täältä.

Tuomas Pelttari, toim.

Mikko Meriläinen Raision kirjastossa 2. maaliskuuta 2015.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Yksi kommentti kohteessa “Kehutun Wigwam-historiikin kirjoittaja Mikko Meriläinen Musaston haastattelussa
  1. Heikki Poroila sanoo:

Hauska kuulla, että Sotkamossa aikoinaan tehdystä kokoelmatyöstä on ollut näin konkreettista hyötyä! (”Musiikillinen yleissivistykseni kumpuaa Sotkamon kirjastosta. Pienessä kunnassa oli loistavat valikoimat. Vinyylejä ainakin 10 000. Johtui kait siitä, että Heikki Poroila oli ollut siellä kirjastonhoitajana. Sotkamon kirjastoon oli matkaa 60 kilometriä. Kävin siellä yhä useammin kun olin saanut ajokortin.”)

On hyvä myös muistaa, että minulla oli Sotkamossa toimiessani asian päälle ymmärtävät kirjastotoimenjohtajat Ulla-RIikka Salo ja Tuula Jakonen, jotka eivät ruvenneet turhia jarruttelemaan. Tottahan se on, että Sotkamossa oli asukaslukuun nähden aivan tolkuttoman iso LP-kokoelma, mutta kuten Mikko Meriläisen todistuksesta voi päätellä, se käyttäjäpohja oli parhaimmillaan vähän isompikin. Ehkä se siis oli hyvinkin kannattava sijoitus.

• Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods