Kari Pohjola sai Musasto-palkinnon Paimiossa

Musasto palkitsi Kari Pohjolan työn taidemusiikin parissa

Musasto-palkinto 2015 on myönnetty Paimion kirjaston johtaja Kari Pohjolalle. Palkinto luovutettiin Pohjolalle keskiviikkona 24. kesäkuuta.

Pohjola palkittiin ansiokkaasta ja laajasta taidemusiikin avaamisesta Musastossa, Vaski-kirjastojen musiikkikirjastoblogissa. Keväällä 2013 alkanut inspiroitunut ja asiantunteva kirjoitustyö on ollut merkittävä askel matkalla Musasto-kimppaan. Paimion kirjasto tuli mukaan Kaarinan, Raision ja Turun kaupunginkirjastojen toimituskuntaan marraskuussa 2013.

Palkinnon perusteista tarkemmin Musaston artikkelissa.

Tuomas Pelttari, toim.
Kuva: Juha Kaunisto.

Kari Pohjola (vas.) sai Musasto-palkinnon 2015. Paimion kirjastossa oli paikalla Musasto-kollegoita Kaarinasta, Raisiosta ja Turusta. Palkinnon luovutti Tuomas Pelttari. Kuva: Juha Kaunisto.

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords