Seinäjoen Pommarissa voit kysyä Leija Lautamajalta musiikin teosta ja muusikkoudesta

Kesä-heinäkuussa lauluntekijä Leija Lautamaja vastaa Pommarissa kysymyksiin muusikkoudesta ja musiikin tekemisestä

Miten musiikkia tehdään? Mitä on muusikkous? Esimerkiksi tällaisia kysymyksiä on mahdollista esittää suoraan Leija Lautamajalle Pommarissa, Seinäjoen kirjaston soittohuoneessa.

Muusikko ja lauluntekijä Lautamaja on paikalla Pommarissa kesä-heinäkuussa kolmena torstaina: 18. ja 25. kesäkuuta sekä 2. heinäkuuta klo 11 alkaen. Lautamaja ohjaa päivystysaikana myös säveltämisessä ja laulunkirjoittamisessa.

Katso tapahtumat Facebookissa:
Kysy muusikkoudesta, musiikin tekemisestä tai ihmettele vaikka miten bassolla soitetaan gee!
torstaina 25.6.2015 klo 11–13 
torstaina 2.7.2015 klo 11–13

Pommari, Aallon kirjasto, Seinäjoki

Pommari on Seinäjoen pääkirjaston soittohuone, joka sijaitsee Aallon kirjastotalon kellarissa. Uusi soittohuone avattiin 28.5.2015. Pommarissa on käytettävissä elektroakustinen kitara, kaksi sähkökitaraa ja basso vahvistimineen, rummut, kahdet kosketinsoittimet, kolme mikrofonia sekä mikseri ja kahdet kaiuttimet.

Pommarissa voi soittaa yksin tai yhdessä. Alle 15-vuotias tarvitsee huoltajan allekirjoittaman luvan soittohuoneen käyttöön. Pommarissa soittaminen on itsenäistä. Soittohuoneen voi varata Apilan alakerran musiikkiosastolla, puh. 06 416 2428. Varaamiseen tarvitaan voimassaoleva Seitti-kirjastokortti.

Tuomas Pelttari, toim.

SeinajokiPommari2015

Merkitty: , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä