Turun musiikkikirjastossa tapahtuu joulukuussa 2018

Turun pääkirjaston musiikkiosastolla tapahtuu joulukuussa 2018. Stagella kuljetaan joululaulujen hittimittarista Chydeonen rap-työpajaan ja Puolalanmäen musiikkilukion joulumusiikkiesityksiin. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Turun pääkirjasto | Musiikkiosasto
Vanha kirjastotalo, toinen kerros
Linnankatu 2
20100 Turku
📞 02 2620 658

Chorus Iucundus Facebook

Turun musiikkikirjasto Twitter Instagram
Musasto blogi Facebook

Turun musiikkikirjastossa tapahtuu joulukuussa 2018 vielä paljon.

Turun musiikkikirjastossa tapahtuu joulukuussa 2018!

Turun musiikkikirjaston Joulun Säveliä: Arkki-joulubändi maanantaina 17.12. ja kamarikuoro Chorus Iucundus torstaina 20.12.

Musiikkikirjastot.fi

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.