Jousikvartetti The Habaneras esittää joulumusiikkia Oulun pääkirjastossa to 13.12.

Kauneimmista joululauluista Pähkinänsärkijän kautta jazzahtavaan jouluun!

The Habaneras esiintyy Oulun pääkirjastossa torstaina 13. joulukuuta. Jousikvartetti soittaa joulumusiikkia tapahtumatila Laiturissa. Tilaisuus alkaa klo 18. Vapaa pääsy.

Oulun kaupunginkirjasto
Oulun musiikkikirjasto

Kaarlenväylä 3
📞 050 3166 573

Tilaisuudesta Facebookissa
The Habaneras Facebook
Outi-kirjastot Musiikki

The Habaneras -jousikokoonpanossa soittaa Oulun konservatorion ja Madetojan lukion oppilaita.

The Habaneras:
Anna, viulu
Sara, viulu
Reeta, alttoviulu
Verneri, sello

Jousikokoonpano The Habaneras esiintyy Oulun pääkirjastossa torstaina 13. joulukuuta 2018.

Musiikkikirjastot.fi

Merkitty: , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords