Sopraano Tuuli Takala vieraana Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla to 8.11.

Tampere-talossa kuultavan Carmina Burana -konsertin solisti Tuuli Takala vierailee Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla torstaina 8. marraskuuta 2018. Takala kertoo Orffin Carmina Buranasta sekä Tampere-talon ja Tampere Filharmonian yhteistuotannosta.
Sopraano Takalaa haastattelee kirjastonhoitaja Lea Tastula. Tilaisuus alkaa klo 15.30. Vapaa pääsy.

Tampereen kaupunginkirjasto
Pirkankatu 2
📞 040 8064 918

Tuuli Takala kotisivu
Tapahtumasta Tampereen kaupungin verkkosivulla

PIKI Musiikki
Tampereen kaupunginkirjasto | Facebook | Metson musiikki ja lehdet

Sopraano Tuuli Takala on Metson vieraana torstaina 8. marraskuuta 2018.

Säveltäjä Carl Orffin mestarillinen Carmina Burana esitetään Tampere-talossa kahtena peräkkäisenä iltana pe ja la 9.–10. marraskuuta. Teoksen tulkitsevat Santtu-Matias Rouvalin johtama Tampere Filharmonia sekä suurkuoroksi yhdistyvät Tampereen Oopperan kuoro ja Tampereen filharmoninen kuoro. Konsertin solisteina kuullaan sopraano Tuuli Takalaa, tenori Brett Spragueta sekä baritoni Jaakko Kortekangasta.

xx

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.