Sopraano Tuuli Takala vieraana Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla to 8.11.

Tampere-talossa kuultavan Carmina Burana -konsertin solisti Tuuli Takala vierailee Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla torstaina 8. marraskuuta 2018. Takala kertoo Orffin Carmina Buranasta sekä Tampere-talon ja Tampere Filharmonian yhteistuotannosta.
Sopraano Takalaa haastattelee kirjastonhoitaja Lea Tastula. Tilaisuus alkaa klo 15.30. Vapaa pääsy.

Tampereen kaupunginkirjasto
Pirkankatu 2
📞 040 8064 918

Tuuli Takala kotisivu
Tapahtumasta Tampereen kaupungin verkkosivulla

PIKI Musiikki
Tampereen kaupunginkirjasto | Facebook | Metson musiikki ja lehdet

Sopraano Tuuli Takala on Metson vieraana torstaina 8. marraskuuta 2018.

Säveltäjä Carl Orffin mestarillinen Carmina Burana esitetään Tampere-talossa kahtena peräkkäisenä iltana pe ja la 9.–10. marraskuuta. Teoksen tulkitsevat Santtu-Matias Rouvalin johtama Tampere Filharmonia sekä suurkuoroksi yhdistyvät Tampereen Oopperan kuoro ja Tampereen filharmoninen kuoro. Konsertin solisteina kuullaan sopraano Tuuli Takalaa, tenori Brett Spragueta sekä baritoni Jaakko Kortekangasta.

xx

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods