Keskiviikon kuoro kokoontuu Espoon Ison Omenan kirjastossa läpi syksyn

Tekeekö mielesi kokeilla laulamista?

Espoossa on perustettu kuoro, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ison Omenan kirjastossa loka-joulukuussa 2018 kokoontuva Keskiviikon kuoro on matalan kynnyksen kuoro. Halu kokeilla on ainoa pääsyvaatimus ja ainoa ammattilainen paikalla on kuoronvetäjä Jari Koivistoinen.

Keskiviikon kuoro kokoontuu 17.10., 31.10., 14.11., 28.11. ja 12.12. Tilaisuudet alkavat Palvelutorin Pop-up -tilassa klo 18.00. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kotisivu Espoon Ison Omenan kirjasto Facebook
Ison Omenan Palvelutori Facebook
Suomenlahdentie 1
02230 Espoo
📞 09 8165 7723

Tilaisuudesta kirjaston kotisivulla ja Facebookissa

Keskiviikon kuoro kokoontuu Espoon Ison Omenan kirjastossa syys-lokakuussa 2018.

Musiikkikirjastot.fi

Merkitty: , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords