Pauli Hanhiniemen Retkue esiintyy Tampereen Metsossa 1.10. – livestriimi suorana YouTubessa

Haastattelu ja konsertti + Metso LIVESTRIIMI YouTubessa

Pauli Hanhiniemen Retkue saapuu Tampereen pääkirjasto Metson vieraaksi maanantaina 1. lokakuuta 2018. Yhtyettä haastattelee kirjastonhoitaja Juhani Koivisto. Tilaisuus alkaa klo 16.30. Vapaa pääsy.

Tapahtuman suoraa livestriimiä voi katsoa Metson YouTube -sivulta.

Tampereen kaupunginkirjasto
Pirkankatu 2
Puh. 040 8064 918

Pauli Hanhiniemen Retkue Facebook
Tapahtumasta Tampereen kaupungin verkkosivulla

PIKI Musiikki
Tampereen kaupunginkirjasto | Facebook | Metson musiikki ja lehdet

Pauli Hanhiniemen Retkue esiintyy Tampereen pääkirjasto Metsossa maanantaina 1. lokakuuta 2018.

Pauli Hanhiniemen Retkue esiintyy Tampereen pääkirjasto Metsossa maanantaina 1. lokakuuta 2018.

Pauli Hanhiniemi on muusikko, säveltäjä, sanoittaja, näyttelijä ja kirjailija. Hän tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina vuosina 1986–1994. Myöhemmin hän toimi yhtyeessä Pauli Hanhiniemen Perunateatteri (1994–2004) sekä kansanmusiikkia soittavassa yhtyeessä Hehkumo (2006–2009). Hanhiniemi on tehnyt tekstejä myös muille yhtyeille ja artisteille. Lisäksi hän on kirjoittanut kirjat Soitto on sanoja (2005), Kerran elettyä (2016) ja Kaukopuhelu (2018).

Riku Kettunen on musiikin monitoimies. Hän on ollut soittamassa kitaraa ja muita soittimia esimerkiksi seuraavien artistien kanssa: Kyösti Mäkimattila, Ville Ojanen, Kolja, Hilja Grönfors, Pentti Rasinkangas, YUP ja monet muut.

Ville Rauhala lienee ainakin jazzpiireissä tunnetuin ansioistaan tamperelaisen Black Motor -jazzyhtyeen basistina. Vuonna 2010 debyyttisooloalbuminsa Freedom; Eight Episodes julkaissut Rauhala on esiintynyt ja äänittänyt esimerkiksi saksofonisti Masa Orpanan, saksofonisti Petri Niemisen, pasunisti/haitaristi Kusti Vuorisen, Laura Moision, Raoul Björkenheimin, Rakkan ja Olmarin Unionin kanssa. Hän on lisäksi vieraillut vuosien varrella muun muassa Ville Leinosen, Pate Mustajärven sekä M.A. Nummisen levyillä sekä tehnyt yhteistyötä laulaja-lauluntekijä Janne Laurilan kanssa.

Juppo Paavola on erittäin monissa kuvioissa soittanut rumpali. Pelkästään hänen levytyshistoriansa on huimaa. Hän on mukana esimerkiksi seuraavien artistien levyillä: Pekko Käppi, Kolja, DXXXA D, Hi-Lo & In Between, Pate Mustajärvi, Jahnukaiset, Hanna Ruuskanen, Janne Laurila, Juice Leskinen, Iiro Rantala, Markku Peltola, Masa Orpana, Helge Tallqvist, Groove Eyes jne…

Pauli Hanhiniemen Retkue
Pauli Hanhiniemi (laulu, kitara)
Riku Kettunen (kitara)
Ville Rauhala (basso)
Juppo Paavola (rummut)

 

Musiikkikirjastot.fi

Merkitty: , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä