Outi Koivuniemen ukulele-workshopit lapsille ja aikuisille Tampereen Metson musiikkiosastolla 21.3.

Metson musiikkiosasto, Tampere: ukulelen alkeet lapsille ja aikuisille

Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla järjestetään työpaja ukulelen soittamisesta kiinnostuneille. Ukulelen alkeiden workshopit vetää ukulele-opettaja Outi Koivuniemi. Vapaa pääsy.

Tilaisuudet pidetään kahdessa osassa maanantaina 21. maaliskuuta. Soittimen saa lainaksi 35 ensimmäistä.

Alkeet lapsille klo 17.30
Alkeet aikuisille klo 18.30

Metson musiikkiosasto
Pirkankatu 2
Puh. 040 8064 918

Tapahtuma Facebookissa
Metson musiikkiosasto Facebook ja Twitter
Tapahtumasta Tampereen kaupungin sivulla

Tampereen Metson musiikkioastolla pidetään 21.3. ukulele-workshopit sekä lapsille että aikuisille. Tilaisuuksia vetää ukulele-opettaja Outi Koivuniemi. Soittimen saa lainaksi 35 ensimmäistä.

Ukulelemerta Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla 2016.

Merkitty: , , , , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo