Musaston haastattelussa Henrik Illikainen yhtyeestä Tiisu

Henrik Illikainen – musiikinteon mukana Somerolta Helsinkiin

Petri Kipinän toimittama Tiisu-yhtyeen laulaja-lauluntekijän haastattelu julkaistiin Musastossa syyskuun alussa. Tiisun debyyttialbumi Elämän koulu on juuri ilmestynyt. Henrik Illikaisen tunnelmiin täältä.

Henrik Illikainen yhtyeestä Tiisu. Kuva: Kreetta Järvenpää.

Turun musiikkikirjaston haastattelusarja Musamaailman mietteitä – kuukauden artisti aloitettiin vuonna 2006. Kipinä on toimittanut sarjaa Musastossa maaliskuusta 2011 lähtien.

Musasto on Vaski-kirjastojen musiikkikirjastoblogi, jota ylläpitävät Kaarinan, Paimion, Raision ja Turun kaupunginkirjastojen musiikkimieliset työntekijät.

Tuomas Pelttari, toim.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Impressed by Kesä. 🌞🌞Finnish goth/indie rock band has it all: songs, stories, style and skills to deliver. 🖤🖤 2015 julkaistu Kesän debyyttialbumi on goottirockin juhlaa. 5/5. #kesä #tonisalminen #anttivillemuurman #kimmosaastamoinen #eetublomqvist #santerisuominen #debutalbum #gothrock #indierock #Suomi #Finland @svartrecords
  • Kiitos upeasta show’sta 11.8.2019 @thecure 🖤🖤 @flowfestivalhelsinki @yleareena