Laulaja-lauluntekijä John McGregor konsertoi Keravan kirjastossa 14.4.

Suomalais-brittiläinen laulaja-lauluntekijä John McGregor konsertoi Keravan kaupunginkirjastossa lauantaina 14. huhtikuuta. Pentinkulma-salin tilaisuus alkaa klo 13. Vapaa pääsy.

Konsertti on osa Keravan kirjaston lauantaikonserttien sarjaa.

Keravan kirjasto
Pentinkulma-sali
Paasikivenkatu 12
Puh. 09 2949 2580
Lainasoittimet: 040 318 4506

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla
Tapahtumasta Facebookissa
Keravan kaupunginkirjasto Facebook

Laulaja-lauluntekijä John McGregor vierailee Keravan kirjaston Pentinkulma-salissa 14.4.2018.

Folkiin pohjaavaa musiikkia tekevä John McGregor on julkaissut kolme albumia, joista kaikki ovat olleet arvostelumenestyksiä. Uusin albumi Luota julkaistiin pitkän tauon jälkeen, ja sen myötä McGregor on tuonut lavoille uuden soundinsa ja yhtyeensä. Keikalla duokokoonpanossa mukana nähdään kitaristi Jarmo Saari. Luota-levyn taustajoukoissa ovat vaikuttaneet myös Pekka Kuusisto ja Verneri Pohjola.

John McGregor.

Konsertti järjestetään Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissa ja sinne on vapaa pääsy. Saliin mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä. Konsertin järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Merkitty: , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods