Vinyylien paluu 4 – Tampereen pääkirjasto Metson musiikki 4.4.

Vinyyli palaa Metsoon, osa 4

Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosasto palaa keskiviikkona 4. huhtikuuta 2018 jälleen uusien vinyylien ääreen. Tapahtumassa Vinyylien paluu 4 kirjastonhoitajat Mikko Salonen ja Juhani Koivisto esittelevät kahdessa tunnissa kirjaston parhaat vinyyliuutuudet. Tilaisuus alkaa klo 17. Vapaa pääsy.

Juhani & Mikko:
– Soitamme parhaat laulut parhailta levyiltä.

Metson musiikkiosasto
Pirkankatu 2
Puh. 040 8064 918
PIKI Musiikki

Tapahtumasta Facebookissa
Tampereen kaupunginkirjasto | Facebook | Metson musiikki ja lehdet

Tampereen pääkirjasto Metson saaga Vinyylien paluu jatkuu 4.4.2018. Keskiviikon alkuillasta vuorossa on osa 4.

Merkitty: , , , , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords