Jaakko Penttinen vierailee Turun musiikkikirjastossa to 3.10. – Sattuma ja toisto | Abstraction Geometry Music

Musasto LIVE & Luento – Jaakko Penttinen

Jaakko Penttinen vierailee Turun musiikkikirjastossa torstaina 3. lokakuuta 2019. Musasto LIVE & Luento alkaa Turun pääkirjaston Stagella klo 18. Vapaa pääsy.

Penttinen luennoi toistosta ja sattumasta musiikissa säveltäjä Steve Reichin tunnetun esseen Music As A Gradual Process (1968) pohjalta ja esittää toisteisuutta ja sattumanvaraisuutta yhdistelevän teoksensa Abstraction Geometry Music, joka on sävelletty syntetisaattorille ja viivekaiulle.

Turun pääkirjasto | Musiikkiosasto
Vanha kirjastotalo, toinen kerros
Linnankatu 2
20100 Turku
📞 02 2620 658

Tapahtumasta Facebookissa
Turun musiikkikirjasto Twitter
Turun musiikkikirjasto Instagram
Musasto blogi ja Facebook

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo