Heikki Harman suosittu musiikkiohjelma Pop eilen – toissapäivänä on päätetty lopettaa

Yle Radio Suomen rakastettu musiikkiohjelma Pop eilen – toissapäivänä on päätetty lopettaa. Ohjelman toimittaja Heikki Harma kertoi tuottajan ilmoittamasta lopetuspäätöksestä sunnuntain 5.10. lähetyksessä (kohta 5:15). Ylen verkkouutinen julkaistiin 6.10.

Heikki ”Hector” Harma on toimittanut vankan suosion saanutta ohjelmaa vuodesta 2009 lähtien. Suurten ikäluokkien suosikkiohjelma jatkuu vielä tämän vuoden. Voit edelleen lähettää musiikkitoiveita osoitteeseen radio.popmusiikki@yle.fi. Harma kannustaa laittamaan levytoiveen mukaan myös pienen tarinan, ja lupaa etsiä harvinaisemmankin toiveesi Ylen äänilevyarkistosta. Pääset tutkimaan Ylen äänitetietokantaa sivulta Fono.fi.

***

Adressi Jatkukoon Radio Suomen Pop eilen – toissapäivänä! on kerännyt alkuiltapäivään 7.10. mennessä 2 000 allekirjoitusta. Adressin sivulta: ”Heikki Harman sunnuntaiaamun kattaus on harkiten toimitettua ja nokkelasti juonnettua radioviihdettä, joka on käynyt harmillisen harvinaiseksi. Tämän tuhansien seuraaman ohjelman päättäminen ja korvaaminen iskelmämusiikilla yksipuolistaa Yleisradion tarjontaa. Samanlaista asiantuntevaa ja huolella taustoitettua katsausta 1950-1970-lukujen pop-musiikkiin ei tarjoa yksikään muu radio-ohjelma, etenkään yhtä viihdyttävästi. Ohjelma on viiden vuoden ajan tuonut iloa sunnuntaiaamuun kodeissa kautta maan ja soisimme sen jatkuvan!”

Tuomas Pelttari, toim.

 

Heikki Harma.

Heikki Harma.

Merkitty: , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä
2 kommenttia kohteessa “Heikki Harman suosittu musiikkiohjelma Pop eilen – toissapäivänä on päätetty lopettaa
  1. Ranta,Eine sanoo:

    Ohjelmaa ei saa lopettaa niin kauan,kuin Hector jaksaa sitä toimittaa ja juontaa!Sen jälkeen aloitettakoon uusinnat,joita me kuuskytluvun nuoret saamme vanhainkodissa kuunnella!

  2. Hannu Säilä sanoo:

    YLE:n paras ohjelma loppui tänään. Hitaasti YLE:n ohjelmisto on koko skaalalla mennyt alas, surullista. Ensin lopetettiinn Peili ja tehtiin siitä urheilukanava poistamatta urheiluaiheisia ohjelmia kuitenkaan muilta kanavilta. Jopa Ylen Ykkönen on saanut osuuden urheilusta. Joka kanavalla on alettu kikattaa ja nyt Heikki Harma sai lähteä, uskomatonta. Joutunen siirtymään jumalanpalveluksen kuuntelijaksi, en sen uskonnollisen sisällön vaan tasaisen laadun vuoksi.