Valokuvanäyttely Pori Jazzin vuosikymmeniltä Turun musiikkikirjastossa

Valokuvia Pori Jazzin vuosikymmeniltä Turussa

Naantalin Seudun Valokuvaajat NaSeVa ry avasi valokuvanäyttelynsä Pori Jazzin vuosikymmeniltä Turun musiikkikirjastossa. Näytteillä on Kari Kyttälän, Jorma Kyttälän ja Raija Kyttälän kuvaamia festivaalitunnelmia. Mukana on myös ohjelmalehtisiä ja postikortteja Kirjurinluodolta.

NaSeVa ry:n näyttely on esillä Turun pääkirjastossa, Vanhan kirjastotalon toisessa kerroksessa 2.6.–30.7.2015.

Voit lukea lisää näyttelystä Musastosta.

Tuomas Pelttari, toim.

Turun musiikkikirjaston valokuvanäyttelyä Pori Jazzin vuosikymmeniltä. Näyttely on esillä kesä-heinäkuussa 2015.

Näyttelyssä esillä myös Pori Jazzin ohjelmalehtisiä ja postikortteja vuosikymmenien varrelta.

Merkitty: , , , , , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords