Turun musiikkikirjaston Vinyylikerho ke 4.9. – vieraana Aku-Tuomas Mattila

Musiikkikirjaston Vinyylikerhon vieraana on keskiviikkona 4. syyskuuta 2019 turkulainen tietokirjailija ja pienlevy-yhtiövaikuttaja Aku-Tuomas Mattila. Tilaisuus alkaa klo 18. Vapaa pääsy.

Turun pääkirjasto | Musiikkiosasto
Vanha kirjastotalo, toinen kerros
Linnankatu 2
20100 Turku
📞 02 2620 658

Tapahtumasta Facebookissa
Turun musiikkikirjasto Twitter
Turun musiikkikirjasto Instagram
Musasto blogi ja Facebook

Vinyylikerhon vieraana 4. syyskuuta 2019 on Aku-Tuomas Mattila. Kuvassa vasemmalla Vinyylikerhon isäntä Tuomas Pelttari.

Vinyylikerhon aiheena 4.9. on 80-luvun paikallinen musiikkiskene: bändit, levyt, studiot, levykaupat – ja tietysti musiikkikirjasto. Vinyylikerhon isäntänä toimii musiikkikirjastonhoitaja Tuomas Pelttari.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.