Sellon kirjaston Roland-huone avataan 28.5.

Espoon Sellon kirjastoon Roland-huone

Sellon kirjaston musiikkiosastolla avataan uusi soittotila. Roland-huoneessa voit soittaa yhdessä ja tehdä musiikkiäänityksiä.

”Sellon kirjastoon avataan uudenlainen treenikämppä, jossa voi pitää bänditreenit tai äänityssession kuulokkeet korvilla. Hiljainen yhteissoitto on mahdollista Rolandin uuden tekniikan ansiosta. Kätevä ja helppokäyttöinen digimikseri mahdollistaa viiden soittajan kuulokekuuntelun treeneissä, jameissa ja äänityssessioissa.”

Roland-huoneen avajaisia vietetään torstaina 28.5. klo 13 alkaen. Avajaisissa on tarjolla laitteistojen opastusta ja yllätysesiintyjä.

Lisätietoja:
Sellon musiikkiosaston neuvonta, puh. 09 8165 7615 ja
Heikki Koskinen, puh. 043 8257458

Tuomas Pelttari, toim.

Sellon kirjaston Roland-huone avataan 28.5.2015.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords