Metso LIVE: Asiakkaiden lava – 25.5. lavalla Kolja, Pihla Heikintytär sekä Jannen Hengentuotteet

Tampereen Metso LIVE – Asiakkaiden lava!

Asiakkaiden lava huipentaa Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosaston kevään tapahtumasarjan. Ma 25.5. klo 16:30 alkavaa tapahtumaa valotetaan musiikkiosaston kotisivulla ja Facebookissa. Konsertissa esiintyvät Kolja, Pihla Heikintytär sekä Jannen Hengentuotteet. Esiintyjät valittiin 30 hakemuksen joukosta. Ennen esityksiä artisteja haastattelee Juhani Koivisto.

* * *

Kolja on tamperelainen folkahtavaa poprockia soittava yhtye. Kolja on julkaissut kaksi pitkäsoittoa Ympyrää (2008) ja Onnenpäivä (2012). Bändissä soittavat

Kimmo Ojala
(tuttu mm. Orffeista),
Riku Kettunen (tuttu mm. Hehkumosta) ja
Ville Rauhala (tuttu mm. Black Motorista).

Pihla Heikintytär on laulaja lauluntekijä joka soittaa suomenkielistä slaavilaisvaikutteista folkkia. Lauluista löytää paljon luontoaiheita, yksinäisyyttä ja maailman menon ihmettelyä, sävelistä surua ja melankoliaa. Tekstit ovat tunnelman tärkeä osa.
www.soundcloud.com/pihlamusiikki
www.facebook.com/pihlaheikintytar

Jannen Hengentuotteet on monivivahteinen, pitkälti 60-70-lukulaisesta popista, rokista, psykedeliasta ja progesta ammentava, hämmentävä pata, joka porisee ja pulputtaa lakkaamatta, omalla äänellään, leikkisästi, hellästi, väkevästi ja peittelemättömästi vellovana laavana, sulautuen, hioutuen ja lopulta kivettyen musiikilliseksi monoliitiksi… mutta vain hetkeksi, taas hajotakseen ja syntyäkseen uudestaan. Yhtyeen livekokoonpanossa soittavat:

Janne Lämsä
– laulu ja kitara
Mikael Mattila – koskettimet
Jukka Ahonen – basso
Aleksi Karppinen – rummut

https://soundcloud.com/jannen-hengentuotteet
https://www.facebook.com/jannenhengentuotteet

 

Artistiesittelyt: Juhani Koivisto ja Ritva Hokka-Ahti
Juliste: Eva Kallioranta

Tuomas Pelttari, toim.

Metso LIVE 25.5.2015: Asiakkaiden lava.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä