Samuli Laiho esiintyy Tampereen pääkirjasto Metsossa 27.8.

Metso LIVE – Samuli Laiho

Muusikko. lauluntekijä, tuottaja ja kirjailija Samuli Laiho vierailee Tampereen pääkirjasto Metson musiikkiosastolla maanantaina 27. elokuuta 2018. Metso LIVE alkaa Laihon haastattelulla klo 16.30, haastattelijana Juhani Valkama. Vapaa pääsy.

Tampereen kaupunginkirjasto
Pirkankatu 2
Puh. 040 8064 918

PIKI Musiikki
Tampereen kaupunginkirjasto | Facebook | Metson musiikki ja lehdet
Metso LIVE – Samuli Laiho

Samuli Laiho vierailee Tampereen pääkirjasto Metsossa maanantaina 27.8.2018.

Samuli Laiho vierailee Tampereen pääkirjasto Metsossa maanantaina 27.8.2018.

Helsingissä asuva pitkän linjan lauluntekijä, muusikko ja tuottaja muistetaan erityisesti legendaarisesta Hearthill-yhtyeestä. Laiho on julkaissut kaksi sooloalbumia sekä säveltänyt ja sanoittanut kymmeniä kappaleita niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin artisteille.

Tunnetuimpia Laihon tekemistä lauluista ovat Samuli Edelmannin hitti Kaikki tahtoo ja Sakari Kuosmasen esittämä Pieni sydän. Lisäksi hän on kirjoittanut lauluja elokuviin, musikaaleihin ja näytelmiin.

Samuli Laiho on toiminut kitaristina Ismo Alanko Säätiössä, Soul Tattoossa ja soittanut useiden muiden artistien levyillä. Laihon ensimmäinen kirja, romaani Topliner, julkaistiin helmikuussa 2018. Romaanissa Laiho sukeltaa musiikkibisneksen kovaan maailmaan ja kuvaa tarkkanäköisesti koneistoa, joka synnyttää kappaleita poptaivaan tähdille.

Ennen live-osuutta artistia haastattelee kirjastonhoitaja Juhani Valkama. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen Musiikintekijät ry:n kanssa.

https://like.fi/kirjailijat/samuli-laiho/
https://www.facebook.com/SamuliLaihoVirallinen/
https://musiikintekijat.fi/

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä