Kuopio Juhlii kirjastossa – Mikko Siirola ja akustinen Block Buster esiintyvät pääkirjastossa 24.8.

Kuopio Juhlii kirjastossa 2018

Kuopion kaupunkijuhla kuuluu pääkirjastossa perjantaina 24. elokuuta kahden konsertin voimalla. Kuopion Kamarimusiikkiseuran kitaristivieras Mikko Siirola esiintyy pääkirjaston ala-aulassa klo 17. Konsertissa kuullaan Einojuhani Rautavaaran sävellys Serenades Of The Unicorn.

Tapahtumasta Facebookissa

Kuopio Juhlii kirjastossakin! Kitaristi Mikko Siirola esittää Einojuhani Rautavaaran teoksen 'Serenades Of The Unicorn'.

Kuopio Juhlii kirjastossakin! Kitaristi Mikko Siirola esittää Einojuhani Rautavaaran teoksen ’Serenades Of The Unicorn’.

Illan päättää kuopiolainen rockbändi Block Buster, joka heittää akustisen keikan pääkirjaston kokoussalissa klo 18.
Block Busterissa soittavat Aarni Metsäpelto (laulu ja kitara), Jaakko Metsäpelto (rummut), Elias Salo (soolokitara) ja Joonas Arppe (bassokitara).

Tapahtumasta Facebookissa
Block Buster Facebook

Kuopio Juhlii! Block Buster esiintyy Kuopion pääkirjastossa pe 24. elokuuta 2018.

Tapahtumat ovat osa Kuopion kaupunkijuhlaa.

Kuopion kaupunginkirjasto
Musiikkiosasto
Maaherrankatu 12
Puh. 044 7182 325