Rose Sirviö aloitti HelMet-sivulla sarjan Kuukauden Sibelius

Kuukauden Sibelius, osa 1 – Luonnon ja musiikin hurmaa

HelMet-kirjastot juhlistavat verkkosivullaan Sibeliuksen 150-vuotisjuhlaa. Ensimmäisen artikkelin Luonnon ja musiikin hurmaa kirjoitti Rose Sirviö. Juttusarja jatkuu läpi juhlavuoden 2015.

”Aloitusjutussa Sibeliuksen esittelee kirjaston intohimoinen Sibelius-fani, jolle juhlavuosi on ollut kuin uusi herätys aiheen pariin. Kirjoittajalle Jean Sibelius on sydämen asia, ja hän haluaa saada muutkin innostumaan rakastamansa säveltäjän musiikista.”

* * *

Lisää Sibeliuksesta juhlavuoden kunniaksi ylläpidetyllä verkkosivulla, also in English.

Tuomas Pelttari, toim.

Jean Sibelius. Lasse Rantanen, 2012.

Merkitty: , , , , , ,
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords
  • Eurooppa, Hector, 1981. Suomalainen rock, lauluntekijyys ja tuotanto kovimmillaan. 🎤🎸🎹🥁🎧🔥 One of the greatest rock lyricists in Finland is Hector. Topping everything in the early 80s with ‘Eurooppa’. 👍👍👍👍👍
#hector #eurooppa #jukkahakoköngäs #hannulemola #jannebrunberg #nonosöderberg #ttoksala #esakotilainen #vandosuvanto #rock #Suomi #Finland #videorodeo #woyzeck #omassakotona #vieraantunut