Ranskalainen etnojazzduo Rhizottome esiintyy Keravan kirjastossa 13.3.

Ranskalainen Rhizottome-duo esiintyy Suomen-kiertueellaan Keravan kirjastossa maanantaina 13. maaliskuuta. Konsertti alkaa Pentinkulma-salissa klo 18. Vapaa pääsy.

Keravan kirjasto
Pentinkulma-sali
Paasikivenkatu 12
Puh. 09 2949 2580

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla
Tapahtumasta Facebookissa
Keravan kirjasto Facebook

Duon muodostavat Armelle Dousset (haitari) ja Matthieu Metzger (sopraanosaksofoni), joiden musiikki pohjaa kansanmusiikkiin ja jazziin luoden jotain uutta ja innostavaa improvisaation kautta. Rhizottome tarkoittaa ranskaksi juurten leikkaajaa. Duo säveltää kaiken musiikkinsa itse ja on tunnettu riemukkaista live-esiintymisistään.

Rhizottome: Matthieu Metzger (vas.), Matthieu Metzger.

Kaksikko perusti yhtyeen vuonna 2008 aloittaen katusoittajina. Rhizottome on julkaissut kaksi albumia ja esiintynyt ympäri Eurooppaa ja Aasiassa. Kevään kiertueellaan yhtye keikkailee ensimmäistä kertaa Suomessa ja Baltian maissa.

Konsertin järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Merkitty: , , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods