Progen helmet 13.10. Turun musiikkikirjastossa – juontajina Toni Lehto ja Tuomas Pelttari

Tarinoita levyjen takaa – Progen helmet

Turun musiikkikirjasto jatkaa syyskuussa 2016 tapahtumasarjaa Tarinoita levyjen takaa. Torstaina 13. lokakuuta Musiikin Stagella on vuorossa Progen helmet. Progressiivisen rockin 70-luvun klassikoihin keskittyvä keskustelutilaisuus alkaa Stagella klo 18.

Progen helmiä esittelevät Toni Lehto ja Tuomas Pelttari. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Turun pääkirjasto
Musiikin Stage
Vanha kirjastotalo, toinen kerros
Linnankatu 2
20100 Turku

Turun musiikkikirjasto Twitter ja Instagram
Musasto blogi, Facebook ja Twitter

Progen helmet Turun musiikkikirjastossa 13. lokakuuta 2016. Luvassa progressiivisen rockin klassikoita 1970-luvulta.

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.