Love Records 50 vuotta ja HelMet Musiikki – Lassi Kokkosen haastattelussa Hannu Sinnemäki

HelMet Musiikki: juttusarja Love Recordsin historiasta

HelMet Musiikki nostaa esiin 50 vuotta sitten perustetun Love RecordsinAtte Blomin, Otto Donnerin ja Christian Schwindtin perustama levy-yhtiö toimi vuosina 1966–1979. Poikkeuksellisen monialaisella Lovella julkaistiin lähes 400 albumia, joista monet ovat suomalaisen populaarimusiikin klassikoita. Yksi niistä on Hannu Sinnemäen muistelema Ellipsin debyyttialbumi vuodelta 1972.

HelMet Musiikki: Love Records 50 vuotta, osa 1: Ellipsin Hannu Sinnemäki

–Love Recordsin perustamisesta tulee lokakuussa 2016 kuluneeksi 50 vuotta. Juhlistamme merkkivuotta juttusarjalla Loven historiaan liittyvistä tai sitä lähellä olleista henkilöistä ja ilmiöistä. Ensimmäisessä osassa Hannu Sinnemäki muistelee musiikkikirjastonhoitaja Lassi Kokkosen haastattelussa Ellipsi-yhtyettä sekä hieman Pekka Strengiä.

Ellipsin debyyttialbumi julkaistiin vuonna 1972.

HelMetin kirjoitussarjat

Musiikkisivun otsikon Uutta musiikissa alla julkaistaan erilaisia uutisia, kirjoituksia ja artikkelisarjoja. HelMet Musiikki avattiin marraskuussa 2015.

HelMet

Merkitty: , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods