Nuoriso-ohjaaja ja Tarot-kitaristi Sakari ”Zachary” Hietala Kuopion kirjaston haastattelussa

Kuopion kirjaston verkkohaastattelujen sarja jatkuu

Nuoriso-ohjaaja ja muusikko Sakari ”Zachary” Hietala kertoo Kuopion kirjaston haastattelussa ajatuksiaan urastaan, siviilityöstään ja musiikin viehätyksestä.

Musiikkipiireissä Hietala tunnetaan kenties parhaiten Tarot-yhtyeen kitaristina. Yhdeksän studioalbumia julkaissut metalliyhtye teki ensilevynsä Spell Of Iron vuonna 1986.

Kuopion kirjaston musiikkisivulla julkaistun haastattelun on toimittanut Laura Airaksinen.

Kuopion kaupunginkirjasto
Musiikkiosasto

Maaherrankatu 12
Puh. 044 7182 325
Kuopion kaupunginkirjaston musiikkisivu
Haastattelussa Tarotin perustajajäsen, nuoriso-ohjaaja Sakari ”Zachary” Hietala

Kuopion kaupunginkirjasto Facebook
Tarot Facebook
A2Z Facebook

Sakari "Zachary" Hietala. Kuva: Ulla Ritvanen.

Sakari ”Zachary” Hietala. Kuva: Ulla Ritvanen.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Wilko ja Roger! Going Back Home oli kitaristi Wilko Johnsonin ja laulaja Roger Daltreyn yhteinen ponnistus. Se julkaistiin 2014. Ari Väntänen ja #Levyhyllyt 🎸🎤🥁
Linkki biossa.
#goingbackhome #wilkojohnson #rogerdaltrey #rhythmandblues #pubrock #rock #album #chess @roger_daltrey
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues