Kirjastokantele lainattavissa Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolta

Joensuun kirjasto tarjoaa Kirjastokanteleen

Kirjastokantele on oppimateriaalikokonaisuus, jota voi lainata Joensuun pääkirjaston musiikkiosastolta. Materiaaliin kuuluvat kantele, soitto-opas sekä opetusvideot. Lainattavia kanteleita on kaksi kappaletta, ja niiden laina-aika on neljä viikkoa.

Opetusvideot Vaara-kirjastojen musiikkisivulla

Pääset oppimateriaaleihin Vaara-kirjastojen verkkosivulta. Videoilla lähdetään liikkeelle viisikielisen kanteleen soittamisen perusteista: soittoasennosta, sormijärjestyksistä ja virittämisestä. Mukana on opastukset yli kymmenen kantelekappaleen soittamiseen.

Kirjastokantele
Musiikkikirjastot.fi

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
  • #Rockway #SongJam käynnissä @turunmusiikkikirjasto! LiveStriimiin täältä: www.rockway.fi/live 🎤🎹🎸💻