Levyhyllyt: Jarkko Martikainen & Luotetut miehet ja soolouran Ruosterastaat

Ruosterastaat – myötäelämisen pistämätön keveys

Ari Väntänen kirjoittaa Jarkko Martikaisen & Luotettujen miesten albumista blogiin Levyhyllyt. Syksyllä 2016 julkaistu Ruosterastaat (Sakara Records) on laulaja-lauluntekijä Martikaisen YUP:n jälkeisen soolouran bändimäisempää tuotantoa.

Albumi on Martikaisen ensimmäinen albumi sitten Koirien taivaan (2014). Ruosterastaita alusti tammikuussa 2016 julkaistu EP Kierrätyspiste.

– Ruosterastailla ei ainoastaan kuvailla tapahtumia vaan otetaan niistä opiksi. Niinkin yksinkertainen ja usein toisteltu ajatus kuin se, ettei pahoista puheista pidä piitata, kasvaa Ihmiset puhuvat -biisissä tarpeelliseksi elämänviisaudeksi. Ja koska ”maailma on roistojen luola”, siitä on otettava ilo irti, koska se on keino selviytyä. Opettavaisista sävyistä huolimatta Martikainen ei leiju elämäntaito-oppaana muiden yläpuolella.

Levyhyllyt – levyjä ja lukemista
Jarkko Martikainen & Luotetut miehet: Ruosterastaat – myötäelämisen pistämätön keveys

Jarkko Martikainen kotisivu ja Facebook
Ari Väntänen

Jarkko Martikainen & Luotetut miehet. Kuva: Tomi Palsa.

Jarkko Martikainen & Luotetut miehet: Ruosterastaat (2016).

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods