Keikalla.fi aloittaa live-esiintymisien striimauspalvelun

Keikalla.fi lanseerattu 16.3.2020

Keikalla.fi on Lippu.fi:n, Rockwayn ja Muusikkojen liiton verkkoalusta, joka tarjoaa kuluttajille kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Palvelusta voi ostaa lippuja, ja keikkoja voi seurata laadukaana livestriiminä.

Keikalla.fi | kotisivu
Keikalla.fi | Facebook

Muusikkojen liitto | kotisivu

Ari Latvala | Rockway 16.3.2020:
Kulttuuri- ja tapahtuma-ala yhdistyi haastavassa tilanteessa: Keikalla.fi -livestream-palvelu on julkaistu

Viranomaisten perjantaina 13.3. voimaan tulleen linjauksen mukaisesti kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Tämän johdosta musiikki- ja tapahtuma-alan toimijat Rockway, Lippu.fi ja Muusikkojen liitto yhdistivät voimansa helpottaakseen kulttuuri- ja tapahtuma-alan esiintyjien ja järjestäjien tulonmenetyksiä.

Keikalla.fi
Keikalla.fi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden jatkaa suosikkiartistien, stand up -koomikoiden ja teatteriesitysten tukemista laadukkaalla verkkoalustalla, johon tapahtumat striimataan alan huipputoimijoiden johdolla.

Samalla tapahtuma-alan työntekijät voivat jatkaa ammattinsa harjoittamista ilman liveyleisöä, yhdistäen lipunmyynnin, tapahtumatuotannon ja esiintyjän parhaalla mahdollisella tavalla haastavassa tilanteessa. Keikalla.fi on tapahtuma-alalle uusi mahdollisuus yhdistää esiintyjät, keikkapaikat, lipunmyynti ja tuotantoyhtiöt yhdeksi kokonaisuudeksi. Sivustolla edustetaan kaikkia alan esiintymismuotoja – musiikkia, stand up -komiikkaa, puhujia ja näytelmiä. Ensimmäiset keikat julkaistaan viikolla 12.

Lippu.fi, Rockway ja Muusikkojen liitto mahdollistavat Keikalla.fi-tapahtumat yhteistyössä. Lippu.fi markkinoi ja myy liput tapahtumiin ja Rockway järjestää teknisen tuotannon. Muusikkojen liitto edustaa taiteilijoita ja on mukana kehittämässä kaikille sidosryhmille kestäviä yhteistyömalleja. Teknisen tuotannon yhteistyökumppanit ovat NEP Finland ja Streamteam.

Mukana huippunimiä
Tuoreeltaan Keikalla.fi on saanut koko tapahtuma-alan keskuudessa aikaan innostuneen reaktion. Palvelun ensimmäisiä varmistuneita esiintyjiä ovat mm. Anssi Kela, Mira Luoti, Osmo Ikonen, Iiro Rantala, Jonna Tervomaa ja Sami Saari. Esiintyjälista päivittyy kuluvan viikon aikana.

Yleiset kysymykset
Yleisiä kysymyksiä voi lähettää info@keikalla.fi.
Artistit
Jos kiinnostuit esiintyjänä, voit olla yhteydessä artistit@keikalla.fi.

Lisätietoja
Niklas Lindholm
Toimitusjohtaja, Rockway
050 593 1424
niklas.lindholm@rockway.fi

Jarkko Heinonen
Kaupallinen johtaja, Lippu.fi
040 523 5593
jarkko.heinonen@lippu.fi

Sanni Kahilainen
Viestintäpäällikkö, Muusikkojen liitto
044 544 0208
sanni.kahilainen@muusikkojenliitto.fi

Merkitty: , , , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä