Juha Kaunisto kertoo Rannikkoseudussa musiikin kokoelmatyöstä Raision kirjastossa

Musasto-palkinnon 2014 saanut Juha Kaunisto kertoo Rannikkoseudussa kokoelmatyöstään Raision kirjastossa. Mikä on suosittua, mistä ei koskaan kannata luopua? Pääset Joni Kosken verkkoartikkeliin (Rannikkoseutu 2.1.2015) täältä.

Raision kirjasto
Musiikki- ja taideosasto
Eeronkuja 2

Musiikkikirjastoblogi Musasto

Raision kirjaston kotisivu

Rannikkoseutu

Tuomas Pelttari, toim.

Juha Kaunisto on ollut työssä Raision kaupunginkirjastossa 15 vuotta. Kaunisto sai Musasto-palkinnon vuonna 2014. Kuva: Joni Koski.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo