Ota yhteyttä toimitukseen

Musiikkikirjastojen vinkki- ja verkkopalvelufoorumi Musiikkikirjastot.fi on vapaasti kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä. Jos löydät sivuilta korjattavaa tai täydennettävää, ota yhteyttä. Vastaavana toimittajana toimii Tuomas Pelttari (tuomas.pelttari@hel.fi). Yhteydenotoissa voit käyttää myös palautelomaketta.

Ota yhteyttä Intervalli-lehteen
intervallilehti@gmail.com

Saavutettavuusseloste

Löydät Musiikkikirjastot.fi:n logot, julisteet, kirjanmerkit ja upokkeet Materiaalipankista. Voit seurata sisällöntuotantoa somekanavilla Facebook ja Instagram. Uusimmat uudistukset [Levyhyllyt-hakemisto, Kirjoittajan arkistot -toiminto, alasivu Aihejulisteet ja Musiikkikirjastot.fi-etusivun korjaukset] olivat tuotannossa lokakuussa 2023.

* * *

Musiikkikirjastot.fi (ent. Musiikkibasaari) on perustettu keräämään yhteen suomalaisten musiikkikirjastojen tarjoamia verkkopalveluita. Palvelun perussuunnittelun on tehnyt Jaska Järvilehto keväällä 2012 ja viimeistelyn Heikki Poroila vuodenvaihteessa 2012–2013.

Helka Mäkelä on tehnyt opinnäytteen foorumin taustoista Oulun seudun ammattikorkeakoulussa syksyllä 2011 otsikolla Kohti Musiikkibasaaria – musiikkipalvelut kirjastojen kotisivuilla.

Musiikkikirjastot.fi.
Musiikkikirjastot.fi, vanha logo.