HelMet Musiikki uudistui

Pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastojen verkkosivusto uudistui huhtikuussa 2016. Ulkoasun lisäksi uutta on sivuston käytettävyyden yhtenäistyminen eri laitteilla.

HelMet Musiikki tuo kirjastojen palvelut esiin valikkoihin

• Uutta musiikissa – Nytt inom musiken
  • HelMetin musiikkiaineistot – Musiksamlingar i HelMet
  • Palvelut musiikkiosastoilla – Musikavdelningarnas tjänster
  • Palvelut verkossa – Tjänster på nätet
Musiikin uusi etusivu HelMet.fi:ssä.

Även på svenska

Suomen- ja ruotsinkielisten musiikkisivujen rinnalle on avattu myös englannin- ja venäjänkieliset sivut.

HelMet Musiikki on Musiikin ytimessä

HelMet-musiikkisivut tekevät yhteistyötä Musiikkikirjastot.fi:n kanssa. HelMet Musiikin etusivulta löytyy tiedotus- ja tapahtumavinkkejä sisältävä upoke Musiikin ytimessä.

Upoke Musiikin ytimessä – valtakunnallista tiedottamista ja uutisvirtaa

Noin kymmenruutuinen upoke Musiikin ytimessä on valtakunnallista uutisvirtaa, jota toimittaa Musiikkikirjastot.fi. Kaikkiin uutisnostoihin voi palata koontisivun kautta ja Musiikkikirjastot.fi:n haulla. Hakuruutu löytyy etusivun oikeasta laidasta.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords