Helmet Musiikki: Marginaalimusiikkia SoundCloudissa – osa 8

Helmet Musiikki vinkkaa marginaalimusiikkia

Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastojen musiikkisivulla vinkataan vaihtoehtomusiikin helmiä. Vinkkaussarja Marginaalimusiikkia Soundcloudissa on edennyt kahdeksanteen osaan, jossa esitellään valikoima vaihtoehtomusiikkia musiikkilinkkeineen. Verkkovinkkaajina toimivat Toni Korpi ja Toni Kursu.

– Haluatko kuunnella jotain ihan uutta, ehkä vähän outoakin? Musiikkikirjastolaisten sarja Marginaalimusiikkia Soundcloudissa esittelee vauhdikkain sanankääntein musiikkia, jota et kuule joka päivä radiosta. Mukana biisinäytteet!

Helmet Musiikki
Marginaalimusiikkia SoundCloudissa – osa 8

Musa-Helmet Facebook

Merkitty: , , , , , ,