Wigwam 50 vuotta – konsertteja ja uusia remastereita

Wigwamin hyvä vuosi 2018

Suomalaisen progen suurbändi Wigwam viettää 50-vuotisjuhlaa. Läpi vuoden 2018 julkaistaan Wigwam-levytysten uusintapainoksia – ja syys-lokakuussa nähdään livenä juhlaa varten koottu Wigwam Experience. Lisää aiheesta jutussa Wigwam remastered & revisited – lisää klassikoita kirjastoon. Artikkeli löytyy kirjastoblogista Musiikki kuuluu kaikille.

Wigwam Experience Facebook
Nuclear Netclub

Wigwam remastered & revisited – lisää klassikoita kirjastoon
Musiikki kuuluu kaikille -blogi
Musiikkikirjastot.fi Twitter | Facebook | Instagram

Wigwam-klassikko Nuclear Nightclub julkaistiin alun perin vuonna 1975. Tänä vuonna levystä on luvassa Svart Recordsin uudet 2LP- ja 2CD-painokset.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Dingo ja Kerjäläisten valtakunta nyt blogissa #Levyhyllyt. 🎸🎤🎹🥁🎧🔥 ➡️ bit.ly/2WKoH9Z.
Teksti: Ari Väntänen.
  • Kesäkuu, #Levyhyllyt ja Maritta Kuula! 🎤🎸🎹🥁🎧🔥 Teksti: Ari Väntänen. 📚