Vilja-kvartetti esittää Mozartia ja Schubertia ke 3.7. Turun musiikkikirjastossa

Musasto LIVE | Vilja-kvartetti

Vilja-kvartetti esiintyy Turun musiikkikirjasto Stagella keskiviikkona 3. heinäkuuta 2019. Tilaisuus alkaa klo 18.00. Vapaa pääsy.

Turun pääkirjasto | Musiikkiosasto
Vanha kirjastotalo, toinen kerros
Linnankatu 2
20100 Turku
📞 02 2620 658

Tapahtumasta Facebookissa
Turun musiikkikirjasto Twitter
Turun musiikkikirjasto Instagram
Musasto blogi ja Facebook

Vilja-kvartetti esiintyy Turun musiikkikirjaston Stagella keskiviikkona 3. heinäkuuta. Kuva: Katariina Kolehmainen.

Vilja-kvartetti
Martin Granström, viulu
Sofia Schäfer, viulu
Matilda Berghäll, alttoviulu
Oskari Pirttimaa, sello

Vilja-kvartetti perustettiin vuonna 2018. Kvartetin soittajat ovat Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita. Vilja-kvartetin jäsenet ovat opiskelleet kamarimusiikkia Harri Sippelin ja Erkki Lahesmaan johdolla, ja osallistuneet Robert Kwiatkowskin ja Dimas Morenon mestarikursseille. Kesällä kvartetti esiintyy Nauvon kamarimusiikkipäivillä.

Ohjelma Stagella 3. heinäkuuta 2019:

W. A. Mozart: Divertimento F-duuri KV 138
I. Allegro
II. Andante
III. Presto

F. Schubert: Jousikvartetto nro 14 d-molli D 810 ”Tyttö ja kuolema”
I. Allegro
II. Andante
III. Scherzo: Allegro molto
IV. Presto

Merkitty: , , , , , , , , , , , ,
  • Santa Lucia mukana blogissa #Levyhyllyt. 🎸😂🎹🥁🎧 Teksti: Ari Väntänen. 📚📚
  • Pete Malmin levytysuran huippu on ’Malmi’. 🎸🎤🎹🥁🎧 Albumi julkaistiin vuonna 1981. Nyt blogissa #Levyhyllyt. Teksti: @arivantanen. 🔶 https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi .

#PeteMalmi #rock #album #Suomi #Finland #rockandroll #aikidogarden #flightnumber1 #butthelightsstayedout #runrabbitrun #wecanreallymovefast #sunday #suicidesue #onoffer #car #cantsayno