Svart Records julkaisee merkittävän sarjan konsertteja Ylen arkistoista

Turkulainen levy-yhtiö Svart Records julkaisee sarjan Ylen Liisankadun studiohallissa 1970-luvulla taltioituja konsertteja. Helsingin Sanomat kertoo, että joitain yhtyeitä kuullaan levyltä ensimmäistä kertaa. Liisankadun live-esiintyjien joukossa olivat myös Wigwam, Tasavallan Presidentti ja Eero Koivistoinen.

Svart julkaisee yhteensä 24 konserttitaltiointia Ylen livetuotannoista Popstudio ja Jazzstudio. LP- ja CD-levyjä on luvassa jo talven 2016 aikana.

Harri Uusitorpan artikkelissa (HS 30.12.2015) puhuvat Svart Recordsin Tomi Pulkki ja Juha Nikulainen sekä kitaristi Hasse Walli.

YleLogo

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.