Svart Records julkaisee merkittävän sarjan konsertteja Ylen arkistoista

Turkulainen levy-yhtiö Svart Records julkaisee sarjan Ylen Liisankadun studiohallissa 1970-luvulla taltioituja konsertteja. Helsingin Sanomat kertoo, että joitain yhtyeitä kuullaan levyltä ensimmäistä kertaa. Liisankadun live-esiintyjien joukossa olivat myös Wigwam, Tasavallan Presidentti ja Eero Koivistoinen.

Svart julkaisee yhteensä 24 konserttitaltiointia Ylen livetuotannoista Popstudio ja Jazzstudio. LP- ja CD-levyjä on luvassa jo talven 2016 aikana.

Harri Uusitorpan artikkelissa (HS 30.12.2015) puhuvat Svart Recordsin Tomi Pulkki ja Juha Nikulainen sekä kitaristi Hasse Walli.

YleLogo

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo