Scott Simontacchi ja David Long konsertoivat Keravan pääkirjastossa ke 5.6.

Keravan kirjaston kesäkuu käyntiin bluegrass-musiikilla

Yhdysvaltalaisduo Scott Simontacchi ja David Long konsertoi Keravan kaupunginkirjaston Pentinkulma-salissa keskiviikkona 5. kesäkuuta 2019. Tilaisuus alkaa klo 18. Vapaa pääsy.

Yhdysvaltain ja Australian konserttilavoilla laajasti ihastuttanut bluegrass-kaksikko nähdään nyt ensi kertaa kiertueella Pohjois-Euroopassa.

Keravan kirjasto
Pentinkulma-sali
Paasikivenkatu 12 
? 09 2949 2580

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla
Tapahtumasta Facebookissa

David Long aloitti mandoliininsoiton 21-vuotiaana muutettuaan synnyinseuduiltaan Pennsylvanian Pittsburgista Jackson Holeen, Wyomingiin. Long on esiintynyt yhdessä useiden tunnettujen country- ja bluegrass-nimien kanssa, kuten Chris Sharp, The Sidemen of The Station Inn, The John Hartford Stringband, Matt Combs ja Todd Grebe. Viimeisen 20 vuoden aikana Long on kiertänyt maailman eri maissa Japanista Yhdysvaltoihin esiintyen muun muassa Kennedy Centerissä, Australia’s National Folk Festivalilla ja Merefestissä. 

Bluegrassduo Scott Simontacchi ja David Long konsertoi Keravan pääkirjaston Pentinkulma-salissa keskiviikkona 5. kesäkuuta 2019.

Scott Simontacchi on David Longin tapaan lähtöisin Pittsburgista. Nuorena lähinnä vokaaleihin keskittynyt Simontacchi löysi kitaransoiton 15-vuotiaana. Uransa aikana hän on esiintynyt useiden valovoimaisten artistien kanssa John Hartfordista Grammy-voittaja Josh Keariin. 

Konsertti on maksuton. Tilaisuuteen pääsee maksuttomalla pääsylipulla, joita jaetaan Pentinkulma-salin ovella klo 17 alkaen. Tilaisuuden järjestää Keravan kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Merkitty: , , , , , , , ,
Julkaistu kohteessa Musiikin ytimessä