Rovaniemen musiikkikirjasto Korundijazziin 2018: Jazz-up -kirjasto!

Jazz-up -kirjasto Korundijazziin

Rovaniemen kaupunginkirjasto on mukana Korundijazzissa 2018 kun musiikkikirjasto tuo tapahtumaan maailman ensimmäisen jazz-up -kirjaston.

Musiikin, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistävä Korundijazz järjestetään kolmatta kertaa Kulttuuritalo Korundissa 16. marraskuuta 2018. Kirjaston Jazz-upin kautta Korundissa on tarjolla jazzlevyjä, -kirjoja ja nuotteja. Kirjastokortit mukaan!

Rovaniemen musiikkikirjasto
Jorma Eton tie 6
📞 016 3222 467

Musiikkikirjaston kotisivu ja Facebook

Facebook Korundijazz kotisivu

Kulttuuritalo Korundi | Korundi House of Culture
Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
info(at)korundi.fi
📞 +358 16 322 2822

Rovaniemen musiikkikirjasto on mukana Korundijazzissa. Jazz-up -kirjastossa voi tutkailla aineistoja ja lainata musiikkia.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Dingo ja Kerjäläisten valtakunta nyt blogissa #Levyhyllyt. 🎸🎤🎹🥁🎧🔥 ➡️ bit.ly/2WKoH9Z.
Teksti: Ari Väntänen.
  • Kesäkuu, #Levyhyllyt ja Maritta Kuula! 🎤🎸🎹🥁🎧🔥 Teksti: Ari Väntänen. 📚