Rovaniemen musiikkikirjasto Korundijazziin 2018: Jazz-up -kirjasto!

Jazz-up -kirjasto Korundijazziin

Rovaniemen kaupunginkirjasto on mukana Korundijazzissa 2018 kun musiikkikirjasto tuo tapahtumaan maailman ensimmäisen jazz-up -kirjaston.

Musiikin, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistävä Korundijazz järjestetään kolmatta kertaa Kulttuuritalo Korundissa 16. marraskuuta 2018. Kirjaston Jazz-upin kautta Korundissa on tarjolla jazzlevyjä, -kirjoja ja nuotteja. Kirjastokortit mukaan!

Rovaniemen musiikkikirjasto
Jorma Eton tie 6
📞 016 3222 467

Musiikkikirjaston kotisivu ja Facebook

Facebook Korundijazz kotisivu

Kulttuuritalo Korundi | Korundi House of Culture
Lapinkävijäntie 4
96100 Rovaniemi
info(at)korundi.fi
📞 +358 16 322 2822

Rovaniemen musiikkikirjasto on mukana Korundijazzissa. Jazz-up -kirjastossa voi tutkailla aineistoja ja lainata musiikkia.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues
  • Turun musiikkikirjasto testaa Yle Areenan RSO-livestriimiä. Kapellimestarina 8.1.20 Hannu Lintu. Bartokin pianokonserton nro 1 solistina Olli Mustonen.
#suoralähetys #livestriimi #rsomusiikkitalossa
@yleareena @turunmusiikkikirjasto @yle_rso @musiikkitalo