Pohjoista musiikkia Oulun musiikkikirjastossa loka-marraskuussa

Pohjoista musiikkia Oulussa

Oulun pääkirjaston musiikkiosastolla järjestetään loppusyksyllä 2015 sarja konsertteja. Pohjoista musiikkia tuo kirjastoon erilaisia musiikintekijöitä ja kokoonpanoja.

Oulun musiikkikirjasto
Kaarlenväylä 3
Puh. 050 3166 573

Oulun musiikkikirjasto Facebookissa

Pohjoista musiikkia Oulun musiikkikirjastossa. Konsertteja loka-marraskuussa 2015.

Verkkofoorumi Pohjoista musiikkia

Pohjoista musiikkia toimii myös laajana verkkosivustona, jota ylläpitää Oulun kaupunginkirjasto. Sivun valikoista on helppo kulkea esittelyihin seudun rockartisteista ja Kuusrock-festivaalin historiasta. Pohjoista musiikkia avaa huolellisesti myös paikallista jazz- ja viihdemusiikkia, unohtamatta kuoroja ja taidemusiikin säveltäjien esittelyitä.

Verkkosivusto Pohjoista musiikkia kerää yhteen Oulun seudun musiikintekijöitä ja musiikkihistoriaa.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods