Pasilan kirjaston Musiikkibasaarin avautumista juhlistetaan 24. ja 27.10.

Etnosoi! mukana Musiikkibasaarin avajaisissa

Helsingin pääkirjasto Pasilassa on laajentanut musiikin CD-kokoelmaa keväällä 2015. Uudistunut palvelukokonaisuus on saanut nimen Musiikkibasaari.

Pasilassa kuullaan Musiikkibasaariin liittyen musiikkia lauantaina 24.10. kun Etnosoi! saapuu kirjastoon. Klo 14 alkaen Tiedon lähteellä esiintyy hiljattain perustettu Koratrio.

Musiikkibasaarin virallisia avajaisia vietetään tiistaina 27. lokakuuta klo 15 alkaen. Iltapäivän ohjelma:

15.00 pikkupurtavaa
16.00 DJ Jürgen
17.00 Kora-duo: Cheick Cissokho (SN) ja Marjo Smolander (FI)
18.00 DJ Kirjastotäti

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Pasilan kirjasto
Kellosilta 9
Arja Niemimaa
musiikkivalmentaja
Puh. 09 3108 5001

Musiikkibasaarin CD-kokoelmasta lisää HelMet-artikkelista Uutta Pasilassa – musiikkia lainattavissa yläkerrasta.

Arja Niemimaa. Kuva: Sirpa Salminen.

Tuomas Pelttari, toim.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , ,
  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords