Musiikkikirjastot.fi – musiikkikirjastojen vinkit ja verkkopalvelut yhdestä paikasta.

PIKI Musiikki

PIKI-kirjastojen musiikkisivulla löydät Pirkanmaan musiikkipalveluihin.

Etusivulla tuodaan esiin ajankohtaisia asioita tai kuukausiteemaan liittyviä aiheita. Naxos Music Libraryn verkkopalveluiden linkit ovat sivun oikeassa laidassa. Musiikkisivu listaa myös muusikoiden merkkipäiviä ja lainatuimpia levyjä.

 

PIKI Musiikki.

Yhteistyössä PIKI ja Musiikkikirjastot.fi

Musiikkikirjastot.fi:n kootut vinkit ja verkkopalvelut ovat valtakunnallisessa yhteiskäytössä. Levyjä ja lukemista vinkkaava Levyhyllyt tuottaa kirjastolähtöistä aineistovinkkausta musiikista, kirjallisuudesta, videoista ja erilaisista verkkoaineistoista.

Pirkanmaan kirjastojen musiikkisivulta on suora pääsy myös kansallisille foorumille Musiikin ytimessä ja Musiikkia aiheesta.

 

Musiikkikirjastot.fi.

Kirjastojen musiikkisivuja

  • ECM 50 vuotta! 🎂 Manfred Eicherin 1969 perustama levy-yhtiö ECM Records tunnetaan korkeatasoisista levytyksistä. ECM on julkaissut jazzia, taidemusiikkia, etnoa ja kategorisointia pakenevaa musiikin juhlaa toistatuhatta levyä. 🎼👍🎧🔥 Levytyksiä esillä Pasilan kirjastossa. @kirjastohelsinki #ecm #ecm50 #lp #cd #kirjasto #musiikki #arvopärt #keithjarrett #edwardvesala #chickcorea #nikbärtsch
  • Terje Rypdal & David Darling 🎼🎸🎹🔥 Perfect Saturday shredding by guitar, Casio MT-30 and 8-string electric cello. Atmospheric album released in 1984. 👍👍👍👍👍 #terjerypdal #daviddarling #ECM #ecmrecords