Mimmit konsertoivat Keravan kirjastossa 19.2.

Keravan Kimppa! -lastenkulttuuriviikoilla Mimmit-duo

Mimmit esiintyvät Keravan kirjastossa maanantaina 19. helmikuuta 2018. Tilaisuus alkaa Pentinkulma-salissa klo 18.00. Sisään mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä.

Keravan kirjasto
Pentinkulma-sali

Paasikivenkatu 12
Puh. 09 2949 2580

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla
Tapahtumasta Facebookissa
Keravan kirjasto Facebook

Mimmit kotisivu & Facebook

Pikku Kakkosesta lapsille tuttu duo tempaa yleisön mukaan laulamaan ja tanssimaan. Mimmien konsertit ovat riemastuttava kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä.

Mimmit: Hannamari Luukkanen (vas.) Pauliina Lerche.

Mimmit-yhtyeessä laulavat siskokset Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen. Mimmit ovat julkaisseet viisi kehuttua levyä, jotka ovat saavuttaneet kaksi Emma-ehdokkuutta. Yhtyeen videoita on katsottu YouTubessa jo yli miljoonaa kertaa. 10-vuotisen uransa aikan Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa, Japanissa ja Euroopan maissa. Duon kokoelmalevy Ystävyys valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi.

Tilaisuuden järjestää Keravan kulttuuripalvelut.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods