Mimmit konsertoivat Keravan kirjastossa 19.2.

Keravan Kimppa! -lastenkulttuuriviikoilla Mimmit-duo

Mimmit esiintyvät Keravan kirjastossa maanantaina 19. helmikuuta 2018. Tilaisuus alkaa Pentinkulma-salissa klo 18.00. Sisään mahtuu 150 ihmistä jonotusjärjestyksessä.

Keravan kirjasto
Pentinkulma-sali

Paasikivenkatu 12
Puh. 09 2949 2580

Tapahtumasta kirjaston kotisivulla
Tapahtumasta Facebookissa
Keravan kirjasto Facebook

Mimmit kotisivu & Facebook

Pikku Kakkosesta lapsille tuttu duo tempaa yleisön mukaan laulamaan ja tanssimaan. Mimmien konsertit ovat riemastuttava kokonaisuus musiikkia, tanssia ja visuaalisia elementtejä.

Mimmit: Hannamari Luukkanen (vas.) Pauliina Lerche.

Mimmit-yhtyeessä laulavat siskokset Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen. Mimmit ovat julkaisseet viisi kehuttua levyä, jotka ovat saavuttaneet kaksi Emma-ehdokkuutta. Yhtyeen videoita on katsottu YouTubessa jo yli miljoonaa kertaa. 10-vuotisen uransa aikan Mimmit ovat tehneet yli 500 konserttia Suomessa, Japanissa ja Euroopan maissa. Duon kokoelmalevy Ystävyys valittiin vuoden 2017 lastenlevyksi.

Tilaisuuden järjestää Keravan kulttuuripalvelut.

Merkitty: , , , , , , , ,
  • Wilko ja Roger! Going Back Home oli kitaristi Wilko Johnsonin ja laulaja Roger Daltreyn yhteinen ponnistus. Se julkaistiin 2014. Ari Väntänen ja #Levyhyllyt 🎸🎤🥁
Linkki biossa.
#goingbackhome #wilkojohnson #rogerdaltrey #rhythmandblues #pubrock #rock #album #chess @roger_daltrey
  • Billie Holiday nyt mukana ▶️ #Levyhyllyt. 🎤
Teksti: Ari Väntänen. ▶️ https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi.
#ladysingstheblues