Levykauppakirjan 12 tuumaa tekijöitä Metson musiikkiosastolla 9.12.

Tampereen pääkirjaston keskustelussa mukana Valtanen, Kierikka ja Tuomasjukka

Kirja 12 tuumaa – tarinoita suomalaisista levykaupoista kertoo siitä, mistä levykauppayrittäjän toiminnassa on kyse. Intohimosta musiikkiin, levyihin ja ennen kaikkea hyvään asiakaspalveluun.

Metson musiikkiosaston keskustelussa keskiviikkona 9. joulukuuta on paikalla kirjan tekijöitä. Heitä haastattelee Juhani Koivisto.

Tilaisuuden musiikkivieraana esiintyy laulaja-lauluntekijä Joni Ekman.

Metson keskustelussa mukana ovat
Milka Valtanen – toimittaja, editori
Krista Kierikka – toimittaja, valokuvaaja ja
Tuukka Tuomasjukka – editori, viestintävastaava

Tilaisuus alkaa klo 17. Vapaa pääsy.

Metson musiikkiosasto
Pirkankatu 2
Puh. 040 8064 918

Tapahtuma Facebookissa
12 tuumaa Facebook

Levykauppojen historiikkeja sisältävä 270-sivuinen kirja julkaistiin marraskuussa 2015. Teosta kustannettiin joukkorahoituksella.

Tarinoita suomalaisista levykaupoista. Kirja 12 tuumaa aiheena Metson musiikkiosaston keskustelussa keskiviikkona 9.12. klo 17.

Merkitty: , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • Perfect Sunday mood set by ’Amnesiac’. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 @radiohead at their best. 👍👍👍👍👍 #Amnesiac #radiohead #thomyorke #jonnygreenwood #colingreenwood #edobrien #philipselway #nigelgodrich #johnlubbock #tchocky #packtlikesardinesinacrushdtinbox #pyramidsong #knivesout #rock #cd #cdbook
  • Odotettu kolmas albumi The Mute Godsilta: Atheists And Believers. Huippuluokan trilogia on valmis. 🎤🎸🎹🥁💥🎧 It’s a thrill to finally have the third Mute Gods album here to delve into. As expected, it’s all killer no filler. 👍👍👍👍👍 For yours truly the first spin lifted up especially ‘Knucklehed’ – a much bigger adventure as it appeared to be during the first couple of minutes. #atheistsandbelievers #themutegods #nickbeggs #rogerking #marcominnemann #rock #prog @insideoutmusic @themutegods