Kuopion kirjaston haastattelussa Humu-Klubeja ja Humu Recordsia pyörittävät Jaakko Ryynänen ja Jarkko Kumpulainen

Kuopion kirjaston verkkohaastattelujen sarja jatkuu

Kuopiolaisen Humu-yhteisön perustajat Jaakko Ryynänen ja Jarkko Kumpulainen kertovat haastattelussa musiikkiin kuluttamastaan ajasta. Ryynänen ja Kumpulainen vetävät Humu-klubin lisäksi levy-yhtiötä. Humu Records aloitti toimintansa 2015.

Kuopion kirjaston musiikkisivulla julkaistun haastattelun on toimittanut Laura Airaksinen.

Kuopion kaupunginkirjasto
Musiikkiosasto

Maaherrankatu 12
Puh. 044 7182 325
Kuopion kaupunginkirjaston musiikkisivu
Humukulttuuria Kuopiossa – haastattelussa Humu-Klubeja ja Humu Recordsia pyörittävät Jaakko Ryynänen ja Jarkko Kumpulainen

Kuopion kaupunginkirjasto Facebook
Humu-klubi kotisivu ja Facebook
Humu Records kotisivu ja Facebook

Merkitty: , , , , , , , , , , ,
  • Johanna, kuukauden levy-yhtiö! Pasilan kirjaston esillepano. #lp #cd #vinyl #vinyyli #johanna #rock #Suomi
  • Löytöretki musiikkiosastolla? Kyllä! Kirjastokaistan neliosainen sarja tulossa syyskuussa. Traileriin etusivulta ➡️ www.musiikkikirjastot.fi.